У матчі третього іспанського дивізіону Барселона Б розгромила Ельденсе з непристойним рахунком (12:0), після чого останній клуб запідозрили в грі на тоталізаторі.

У цій справі поліція затримала головного тренера команди Філіппо Віто ді П'єрро і гендиректора Нобіле Капуані. Обидва заперечували свою провину, а наставник узагалі звинуватив резервістів Барси в неповазі до суперника, що вони ніяк не припиняли забивати.

- Гравці Барселони знехтували кодексом честі між командами. Насправді, наші гравці на лаві запасних просили Барселону, щоб припинили забивати, а вони відповідали: Вибачте, не можемо. Це просто поганий сон. Не знаю, що відбувається, я до цього не причетний. Завжди відкритий і доступний до влади. Вважаю, всі 20 гравців, які потрапили в нашу заявку на матч з каталонцями, чисті, - передає слова ді П'єро ESPN.

Тренер і гендиректор були серед п'яти осіб, заарештованих іспанською поліцією у справі про договірний матч.

Обох відпустили в середу, 6 квітня, але пред'явили обвинувачення в Корупції між приватними особами та Належності до організованої злочинної групи.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що голова іспанського футболу зустрівся за зачиненими дверима з представниками українських клубів.