У Маріуполі 23 квітня сталася сутичка між бійцями одного з добровольчих підрозділів та студентами-іноземцями. Поліція розслідує інцидент.

За інформацією місцевих ЗМІ, бійці "Азова" напали на афроамериканців.

Начальник Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін доручив провести службову перевірку щодо співробітників Лівобережного відділення поліції у зв'язку з їх реагуванням на конфлікт.

Правоохоронці подробицями інциденту не діляться, а також не називають добровольчий батальйон, який став учасником інциденту.

Очевидці ж події розповідають, що сутичка сталася на стадіоні близько бази полку "Азов".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Компанія молодих людей грала у футбол, серед них були вісім темношкірих хлопців. У цей час з воріт бази батальйону вийшли близько десяти осіб, в руках у декого були телескопічні дубинки.

Бійці підійшли до гравців і сказали: "Якщо вони (афроамериканці) зараз звідси не підуть, вони не підуть взагалі".

Іноземці втекли в роздягальню, а агресивно налаштовані молодики знімали їх на телефон і намагалися наздогнати за межами стадіону.

Прес-служба полку заперечує участь військовослужбовців у конфлікті.

У Нацполиции Маріуполя сказали, що іноземні студенти до них не зверталися, і вони нічого не знають про цю подію.

При цьому один з потерпілих підтвердив факт конфлікту. Він розповів, що ходив до поліції та хотів подати заяву, але прочекавши 40 хвилин так і не написав її.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Києві п'яний "азовець" протаранив авто патрульних.