Російський Внєшекономбанк вже знайшов покупців на свій бізнес в Україні. Промінвестбанк, який є українською "дочкою" фінустанови, готові купити чотири потенційних акціонера.

Про це повідомив глава ВЕБ Сергій Горьков, передають російські ЗМІ. Він розповів, що переговори знаходяться на фінальній стадії, а пропозиції надійшли, як від українських покупців, так і міжнародних інвесторів.

"Так як на останньому етапі з'явилися нові інвестори, ми змушені трохи доуточнювати позицію. Напевно, вже до середини травня ми зможемо щось більш конкретне сказати", - розповів деталі майбутньої угоди глава банку.

ВЕБ влаштує розпродаж підконтрольних йому фінустанов. У першому півріччі 2017 року планують знайти нових власника для трьох дочірніх банків - Глобекс, Связь-банк і українського Промінвестбанку.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Сбербанк Росії офіційно підтвердив продаж своїх представництв в Україні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще