Легендарний російський актор Костянтин Райкін влітку збирається з концертом до Києва. І, судячи з реакції соцмереж, його тут уже "зачекалися".

Публікація про це з'явилася на сторінці спільноти "Бойкот російського кіно" у Facebook.

"Черговий рашист зібрався виступати в Україні. У 2000 році Костянтин Райкін підтримав кандидатуру Путіна на президентських виборах, а також підписав звернення на підтримку путінських дій у Чечні. У червні 2014-го він заявив: "Думаєте, я в якійсь частині своєї натури не радію, що Крим став тепер російський? Та радію, звичайно!.. Коли я дізнався, що ми не будемо взагалі втручатися у справи України, коли там якісь почалися націоналістичні такі настрої, я перше, що подумав: "А як же російські люди? Як же російське місто Севастополь, яке я так люблю?"... А взагалі, все, що відбувається в Україні, для мене це жахлива рана. Тому що я знаю Україну (як і будь-яке інше місце) перш за все по публіці. Вона там чудова. У Києві така публіка театральна! Чудова, російськомовна!" – йдеться у пості.

Модератори групи повідомили, що, виявляється, на 2 червня 2017 року заплановано концерт Райкіна у столиці України.

"Мабуть, ділитиметься з чудовою київською публікою своєю радістю з приводу окупації Криму", - додали у спільноті.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", список "Миротворця" поповнився Казановою.