На початку квітня більше сотні працівників "Черкасиобленерго" вийшли на черговий протест та вимагали виплати зарплатні.

Лідер Громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко назвав ситуацію, що склалася дикою. Він звернув увагу на те, що ані місцева влада, ані уряд не вживають жодних заходів аби вирішити проблему із кількамісячною заборгованістю з виплати зарплатні працівникам підприємства, йдеться на персональному сайті політика.

Томенко підтримав протестувальників зазначивши, що вони вже просто не мають іншого виходу, оскільки усі переговорні методи себе вже вичерпали.

"Ця ситуація є кричуще цинічною. Особливо, враховуючи те, що прем'єр-міністр та його колеги-урядовці не раз говорили, що вони штрафуватимуть роботодавців, які не платять мінімальної зарплатні у 3,2 тис. грн. А в Черкасах на цьому підприємстві вже чотири місяці поспіль не виплачують жодної копійки, і влада ніяк на це не реагує", – наголосив політик.

Він переконаний, що урядовці повинні або змусити власників обленерго негайно врегулювати проблему, або, якщо ті не спроможні цього зробити, варто розглянути питання про повернення "Черкасиобленерго" у державну власність.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", 18 квітня група озброєних людей захопила будівлю обленерго в Черкасах.