Цими вихідними у столиці відбудеться День Луганська. 12 вересня виконується 220 років зі дня заснування міста.

На святі будуть виступати відомі українські гурти та співаки, а також артисти Національної філармонії України і Національного заслуженого академічного народного хору України. Про це пише Еспресо.TV із посиланням на Міжнародну громадську організацію "Луганське земляцтво".

"Місто - це люди, які в ньому живуть, які дають йому життя. І навіть перебуваючи далеко від міста, люди продовжують любити свою батьківщину. Обставини склалися так, що сьогодні луганчани не можуть відсвяткувати 220-річчя міста у рідному Луганську", - йдеться в повідомленні організації.

Під час святкування для гостей пройдуть різні майстер-класи та флешмоби. Організатори також влаштують шоу мильних бульбашок та виставку дитячих фотографій "Щасливі знову", які присвячені вимушеним переселенцям.

Читайте також: Лесь Подерв'янський покаже у Києві "Сни Василіси Єгоровни"

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Організатори заходу повідомили, що свято пройде у парку Нивки біля станції метро "Берестейська". Розваги розпочнуться о 10:00.