Фанати лідера гурту "Скрябін" розмістили петицію до президента Петра Порошенка з проханням присвоїти загиблому Андрієві Кузьменку звання Народного артиста України.

"Андрій Вікторович Кузьменко за фактом був і є народним артистом України. Мільйони українців довели це, коли після трагічної загибелі артиста вийшли на головні площі своїх міст. Його люблять і пам'ятають. Він заслужив це звання", - йдеться в петиції.

Її опублікував фанат гурту "Скрябін" Морозов Юрій Олександрович.

Підписи до петиції почали збирати 5 вересня 2015 року. Її вже підписали понад шести тисяч людей.

Президент розгляне її, якщо петиція набере 25 тисяч підписів в перебігу 91 дня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: Мама Кузьми записала колискову в день народження сина (відео)

Нагадаємо, лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко розбився на машині 2 лютого 2015 в Дніпропетровській області.

На згадку про нього пройшли два грандіозних концерти - у Києві та у Львові. Його пісні виконували найпопулярніші артисти України. У день народження Кузьми на його радіо встановили рекорд - 55 годин транслювали його пісні.

З аналогічним проханням до президента звернулася співачка і близький друг Андрія Кузьменка Руслана на сороковини з дня його смерті.