У новому сезоні популярного фентезі-серіалу "Гра престолів" з'явиться персонаж, якого зіграє учасник британського співочого шоу Стаз Нейр. Цю інформацію оприлюднило британське видання Express.

Наразі зйомки шостого сезону проходять в Іспанії, а сам актор розмістив фотографії в Instagram зі знімального майданчику. На них можна побачити старовинний замок, який є частиною декорації.

"Це чудово, коли робота змушує тебе побачити нові красиві місця, які я ніколи в житті не відвідав би", - пише британський актор та модель.

Нейр отримав славу після участі у The X Factor 2012 року. Там він запам'ятався сильним голосом та неймовірною фізичною формою.

Цікаво ще й те, що Стаз Нейр має російське та індійське коріння.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Читайте також: Pink Floyd презентує пісню, присвячену Небесній сотні

Зйомки нового сезону "Гри престолів" знаходяться у повній секретності. Повний сценарій видали лише обраним акторам, решта працює лише зі своїми сценами.

"Гра престолів" є найпопулярнішим на сьогодні серіалом від каналу НВО. Цього року він отримав нагороду "Еммі" як найкращий драматичний серіал.