Нова стрічка про легендарного британського шпигуна Джеймса Бонда вже встигла війти до Книги рекордів Гіннеса. Піротехніки створили у фільмі вибух, який став найбільшим за усю історію кінематографу.

Про це повідомляє видання Entertainment Weekly.

Потужність вибуху дорівнює 68,47 тонн у тротиловому еквіваленті. Щоб створити таке пекло піротехнікам довелося застосувати 8 тисяч літрів гасу та 33 кг вибухової суміші. Автором вибуху є спеціаліст по візуальним ефектам Кріс Корбуд.

"Це найбільший вибух в історії кіно. Він справді є дуже видовищним і запам'ятається усім фанатам фільмів про Джеймса Бонда", - розповів головний редактор Guinness World Records Крейг Глендей.

10 листопада приз від Гіннеса отримали виконавці головних ролей Деніел Крейг та Леа Сейду.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Читайте також: Зірка "Шерлока" Камбербетч отримав орден від британської королеви

Нагадаємо, світова прем'єра фільму відбулася 26 жовтня. Вона вже встигла зібрати 300 млн доларів та отримати оцінку 7,3 на американському сервісі кіно IMDb.