Сьогодні весь світ відзначає День сміху, або як його охрестили в народі – День дурнів. Традиція жартувати над іншими, перетворювати весь день на квест обману міцно вкорінилася і в Україні. Не стали виключенням і зірки, яких також свого часу неодноразово розігрували.

Про це повідомляє "Сегодня".

Наприклад, акторка Ольга Сумська одного разу повірила у те, що їй дадуть найкращу роль у світі.

Ще за часів студентства вона кілька годин поспіль чекала на вокзалі відомого режисера – їй пообіцяли зіркове майбутнє і славу, тому артистка не вагаючись підготувала резюме і прийшла на зустріч. Втім, на вокзалі, як виявилося, ніхто не чекав, окрім однокурсників із спиртним:

"Зустрічають із шампанським і вітають із "новою роллю", - іронізує Сумська.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Розігрувати інших не тільки 1 квітня, а й майже кожен день любить також актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов.

Колега Володимира Зеленського частенько ставить у глухий кут інших, але не для того, щоб познущатися, а підняти їм настрій.

Він згадує, що одного разу вирішив трохи покепкувати над співаком Віталієм Козловським: прислав за ним підставного водія і влаштував "бандитський серіал" просто на зупинці. Артиста тягнули в ліс, він дуже налякався.

Пікалов жартує, що не очікував одного: хтось таки міг заступитися за Козловського. Таким "Робін Гудом" виявився маленький хлопчик, який побачив, що незрозумілі люди ведуть співака невідомо куди.

"Один малий проти такої бригади, ми всі були шоковані", - розповідає гуморист.

У будь-якому випадку, розігрувати близьких і знайомих зірки радять обережно, щоб День сміху не закінчився образами.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джіджі Хадід дала інтерв'ю, стоячи у планці.