Адвоката з Каліфорнії заплатив штраф у розмірі трьох тисяч доларів за те, що він дав свідкові ручку для розіграшів, яка вдарила того струмом, повідомляє телеканал Fox News.

У ході судового розгляду, що проходив у штаті Юта, місцеві фермери заявили, що електричний струм з розташованої неподалік від пасовища електростанції шкодить тваринам. Їх опонент, експерт Атанасіос Меліопулос заявив, що напруга в 1,5 вольта неможливо відчути.

Читайте також: Вірменський бізнесмен з Лос-Анджелеса обікрав Medicare на $1,7 млн

У відповідь на це адвокат фермерів Дон Ховарс дав Меліопулосу ручку для розіграшів, сказавши, що всередині неї батарейка на ті самі 1,5 вольта, і попросив його натиснути кнопку. У підсумку експерт отримав "сильний удар струмом", так як усередині ручки був ще транзистор, який збільшив напругу в ній до 750 вольт.

Суддя Джеймс Брейді виніс рішення, згідно з яким поведінка Ховарса прирівняна до "фізичного насильства по відношенню до свідка", і йому доведеться виплатити штраф потерпілому, повідомляє РАПСІ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще