Чемпіон світу за версією IBF, британський боксер Ентоні Джошуа, який 29 квітня проведе бій з Володимиром Кличком, розповів про своє перебування в тренувальному таборі українця, коли той готувався до поєдинку проти Кубрата Пулєва.

Джошуа високо оцінив професіоналізм і боксерські навички Володимира, а також зазначив, що під час спарингів не прагнув нікого вразити, а просто навчався.

"Разом зі мною тоді в таборі були також Кевін Джонсон, Малик Скотт, Ділліан Уайт і Дорсетт Банвелл. У цьому таборі були дві людини, з якими я вже зустрівся на професійному ринзі (з Кевіном Джонсоном і Ділліаном Уайтом). Кличко – талановитий боєць з олімпійським боксерським родоводом, який він лише примножив в професіоналах. У спарингах я вважаю за краще захищатися, хочу, щоб мене били. Кожен знає, як нанести удар, я ж учився захищатися. Це був просто спаринг, я не намагався нічого доводити", – розповів Джошуа в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.