Чемпіон світу за версією IBF в суперважкій вазі, британський боксер Ентоні Джошуа, який 29 квітня проведе бій з українцем Володимиром Кличком, розповів про своє дитинство і навчання в Нігерії.

Останній раз цю африканську країну, де в Лагосі доі живуть його родичі, Джошуа відвідав 13 років тому, але він не забуває, звідки він родом. До того ж Ентоні визнає, що час, проведений в одній з нігерійських шкіл-інтернатів, пішов йому на користь, зробивши більш відповідальним і дисциплінованим. Навіть незважаючи на те, що в цілому він провів там близько півроку.

"Я думав, що їду в Нігерію на канікули. Я не був готовий до того, що опинюся в школі-інтернаті. У той час ви задаєте собі питання: "Чому?". Але в міру того як ви дорослішаєте, ви розумієте: добре, що пройшли через це. Це пішло мені на користь. Думаю, що мама просто намагалася провести в Нігерії якісь справи. Можливо, у неї були такі думки. Ймовірно, вона думала про це, але не повідомила нам, тому що ми були дітьми. Ми пробули там недовго, всього півроку. Але все круто змінилося: о 5:30 ранку я повинен був прокидатися, йти по воду, поставити праску, щоб вона нагрілася. Ваш одяг завжди повинен бути чистим і попрасованим. Це не проблема, але до цього я не був готовий. Але в будь-якому випадку, ці півроку навчили мене дисципліни", – розповів Джошуа в інтерв'ю Вtsport.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продано. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто буде битися в андеркарті бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images