Чемпіон світу у важкій вазі за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) заявив, що поєдинок проти Володимира Кличка (64-4, 53 КО) буде не з легких, оскільки українець має колосальний досвід.

"Думаю, я нокаутую Кличка. Я не забобонний, але у мене відчуття, що це станеться несподівано. Можливо, я завдам йому зустрічний удар, який вирішить результат. Але це не буде швидко. Це затягнеться надовго, тому що Кличко дуже досвідчений і його не так-то просто вдарити. Але я знайду можливість і скористаюся нею", – передає слова Джошуа видання GQ.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.

Фото – Getty Images