Міністр економічного розвитку України Айварас Абромавичус заявив у своєму Twitter про зникнення з Державного резерву 250 тисяч тонн зерна. Цю недостачу виявили під час планової інвентаризації.

"Провели інвентаризацію Держрезерву - це просто "авгієві стайні", які нам потрібно буде чистити. Там і витекли через "щілину" нафтопродукти, і недостача зерна, і "зниклі" понтонні мости", - написав міністр.

Також Абромавичус додав, що на нафтобазі через "халатність" змішали тисячі тонн бензину з гасом. На думку, міністра, винних у цих недостачах слід терміново звільняти.

Читайте також: Треба знизити податки, щоб привабити інвестиції – замміністра фінансів

Міністр запевнив про присутність всього зниклого майна на папері та у документах, але по факту його поки що неможливо знайти.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще