В Україні з 1 жовтня в середньому на 17,5% зростуть тарифи на фіксований місцевий зв'язок - абонплату за обслуговування домашніх телефонів. Про це повідомляє Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Послуги місцевого зв'язку для жителів міст у базовому тарифі Укртелекому коштували 39,91 грн на місяць. Жителям села доводилось платити 31,58 грн на місяць.

Читайте також: Овочі в Україні подорожчають на 20 відсотків - експерт

Нагадаємо, Національна комісія ще на засіданні 2 вересня затвердила рішення про підвищення тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги з 1 жовтня.

При цьому в "Укртелекомі" зазначили, що підвищення абонплати очікується з 1 жовтня 2015 року, але не раніше дня офіційного опублікування рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще