Кабмін продовжує боротьбу з режимом екс-президента Віктора Януковича.

Як повідомляє ЛІГА.net, міністр юстиції Павло Петренко відзвітував про процес повернення фінансів, незаконно виведених з державного бюджету.

Чиновник уточнив, що торік називали різні цифри повернутих фінансів. Загальна сума, яку повернув уряд, складає 1,4 мільярда доларів.

Петренко заявив, що фінанси екс-соратників Януковича знайшли в державних банках. У них вкладали кошти офшорних компаній.

Також він підкреслив, що цим процесом займається силова структура України, а обов'язок Кабміну тільки в тому, щоб підготувати механізм повернення грошей.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Розслідуванням розкрадань з державного бюджету займаються СБУ і МВС.

Читайте також: Втікач Янукович "агітував" за "Опозиційний блок" у Дніпропетровську (фото, відео)

Нагадаємо, що нещодавно рієлтери Москви заявляли, що більшість нового елітного житла Рубльовки скупили екс-чиновники України, які працювали за часів президенства Януковича.

Санкції проти українських чиновників від ЄС закінчуються в січні 2016 року.