США готові виділити Україні третій транш. Розмір кредитних гарантій складатиме один мільярд гривень.

Про це вчора повідомив віце-президент США Джозеф Байден під час телефонної розмови з президентом України Петром Порошенком, передає "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується економічних реформ, віце-президент підтвердив готовність США надати третій транш кредитних гарантій в 1 млрд. дол. для України", - зазначили у Білому домі.

Проте головною умовою для цього є продовження українського прогресу в розслідуванні і судовому переслідування корупції. Також Україна має гарантувати, що податкова реформа в країні повинна повністю співпадати з програмою Міжнародного валютного фонду.

Читайте також: МВФ затягує видачу кредиту через Шокіна та відсутність реформ - експерт

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Нагадаємо, Верховна Рада під час засідання 5 листопада не змогла прийняти один із найважливіших антикорупційних законопроектів. Ним став закон "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів".