Міністр фінансів України Наталія Яресько наголосила, що нинішню державну податкову систему необхідно повністю змінити.

Про це вона написала у своєму аккаунті соцмережі Twitter.

"Необхідно повністю переглянути податкову систему України, а не просто "залатати дірки", – зазначила керівник фінансового відомства.

Яресько додала, що всі громадяни та підприємці, які працюють на території України, повинні мати абсолютну впевненість у ній.

Вона зауважила, що наразі всі альтернативи пропонують лише скорочувати обсяги податків. Це, за її словами, лише призведе до збільшення дефіциту бюджету і держборгу. Яресько зазначила, що це в майбутньому загрожує стабільній роботі економіки та її подальшому оздоровленню.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читайте також: Moody's підвищило рейтинг України

Нагадаємо, на минулому тижні Наталія Яресько наголошувала, що діюче податкове законодавство призведе до втрати програми розширеного фінансування від Міжнародного валютного фонду. Його функціонування також загрожує втратою в держбюджеті на наступний рік 68 мільярдів гривень.

Основною альтернативою у цьому питанні може стати прийняття проекту податкової реформи, яку розробив Мінфін.