Через подорожчання долара Київ став однією з найдешевших столиць світу. Журналісти Znaj.ua з'ясували, що за 1 долар можна купити.

Перекусити

Можна ситно поїсти в закусочних. Наприклад, за 24 грн ви можете купити ТРИ фірмових київських "перепічки" (смажені в маслі пиріжки з сосикою). Або взяти пиріжок і один напій: колу, каву, воду - їх вартість 10-12 грн.

У мережі булочних-кав'ярень ТМ "Франс.уа" на вулицях можна собі дозволити великий бутерброд з м'ясом, ковбасою чи куркою (18-22 грн), круасан, каву - 10-15 грн. Таких варіантів закусочних в місті - багато.

До речі, на вулиці можна випити досить смачну каву. У середньому чашка коштує 8-24 грн. (з молоком, збитими вершками і т.д.).

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Півлітрова пляшка води - 10 грн.

Транспорт

За 24 грн можна проїхати шість разів на метро, ​​5 разів на маршрутці, яка коштує 5 грн, 8 разів на трамваї, автобусі чи тролейбусі. Загалом, за ці гроші ви точно зможете дістатися з одного кінця міста в інший і назад.

Отоваритися

Купити продуктів на тиждень вийде, але ... За один долар ви можете взяти 1 кг рису, вівсянки, пшенички.

Також картоплі - 3 кг, батонів - 4 штуки, 2,5 буханки хліба. Можна купити одну курячу грудку, 300 гр індички.

Плитку хорошого шоколаду: 18-24 грн і вище.

З фруктів вистачить на кілограм яблук і півкілограма недорогих мандарин (з розрахунку 25 грн за 1 кг).

Проте на вечерю можна приготувати відварну картоплю (або кашу) і шматочок птиці.

Розваги

А ось тут не розженешся. Тому що найдешевші розваги - кіно і музеї - коштують більше 1 долара.

Виходить, що перекусити або навіть приготувати простий обід за 1 долар можна. Можна купити фруктів, трохи цукерок.

Також можна отоваритися в магазинах на кшталт "Все по 10 гривень".

Тим не менш, так жити постійно не вийде. Та й всі фахівці запевняють: краще мати невеликий, але постійний дохід, ніж заробляти більше, але нерегулярно.