Тільки чверть офісних працівників України по-справжньому є лояльними до компанії, в якій працюють.

Про це свідчать дані опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, передає NewsOboz.org.

На українському ринку склалася ситуація, коли працівники хоч і більш-менш лояльні до компанії, але не настільки задоволені умовами праці, щоб рекомендувати свою компанію іншим як роботодавця. Таких 49%. Як стверджують фахівці, це один з ключових показників лояльності.

Особливо критично налаштовані до власного місця роботи співробітники компаній, які займаються готельним та ресторанним бізнесом. Багато незадоволених своєю фірмою також в компаніях, представлених у сфері транспорту і логістики.

Читайте також: Робота в Україні: найбільше шукають водіїв та продавців

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

А ось фахівці компаній, в яких добре розвинені мотиваційні програми, найбільш лояльні своєму роботодавцю. Це ІT-компанії, а також маркетингові та рекламні агентства.

Цього року найбільш затребуваними професіями в Україні були: менеджери середньої та топ рівня, працівники в готельно-ресторанному бізнесі, юристи, працівники сільського господарства, будівельники і маркетологи.