За останні п'ять місяців люди почали шукати роботу вдвічі активніше. Ситуацію на українському ринку праці аналізує "Сегодня".

Так, за даними найбільшого сайту безкоштовних оголошень OLX, у червні-жовтні 2015 року в категорії "робота" українці розмістили на 44% більше оголошень, ніж за аналогічний період минулого року.

Відслідковуючи динаміку ринку праці у п'яти найбільших областях країни, газета пише, що найактивніше компанії, як і раніше, шукають водіїв і продавців, пропонуючи зарплату від двох до п'яти тисяч гривень.

Читайте також: Українці обрали найпрестижнішу професію

Більше стало вакансій і для ріелторів. При цьому зарплати пропонують непогані: в Дніпропетровській області - від 11 тисяч гривень, Запорізькій – 12,5 тисяч, Львівській та Одеській - 15 тисяч, повідомляє газета.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Шукають людей і для роботи за кордоном, зокрема у Львівській області пропонують поїхати будівельником в Польщу за 2,5 тисяч доларів, а морякам в Одеській області пропонують до 7 тисяч доларів за рейс, повідомляє газета.