Депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів оприлюднив фінансову звітність за минулий рік. Згідно декларації, він володіє не тільки нерухомістю, земельними ділянками, а й цінними витворами мистецтва.

Відповідні дані опубліковані у Єдиному державному реєстрі декларацій.

У документі зазначено, що Гринів придбав будинок площею 577,80 квадратних метрів, а також кілька земельних ділянок під Києвом, загальна площа яких – 6440 квадратних метрів. У дружини нардепа Оксани Гринів також є квартира у столиці – близько 145,5 квадратних метрів.

Володіє він також чотирма картинами українських художників – роботами Алекса Новаківського, Михайла Бойчука, Івана Труша та Олександра Архипенка. Бібліотека Гриніва поповнилася цінними книгами, серед яких "Апостол", 1547 року видання, а також випущена в Острозі "Біблія", датована 1581 роком.

До його автопарку за рік додалися Lexus RX 400 2006р.в. і LEXUS RX 330, а дружина їздить на BMW X1. Готівкові накопичення депутата складають близько 140 тисяч доларів, а в національній валюті - 844 тисяч 279 гривень.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик оприлюднив декларацію про доходи за 2016 рік, де вказав чималі суми готівкою в іноземній валюті, елітні авто та земельні ділянки.