Офіційний фан-клуб братів Кличків запустив флешмоб #KlitschkoSupport на підтримку Володимира Кличка, який в епічній битві проти Ентоні Джошуа показав справжню мужність, волю до перемоги, дух Воїна і Левове Серце.

Викладайте свої фото в усіх соціальних мережах, на своїх сторінках в Твіттер, Інстаграм, Фейсбук, ВК з тегом #KlitschkoSupport, словами підтримки і жестом зі знаком V (Victory) на фото, жест який демонстрував Володимир Кличко перед боєм з Джошуа. Володимир, перейшовши за цим тегом, зможе побачити підтримку шанувальників.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа хоче повторити досягнення Кличка в боксі.

Фото – Getty Images