Суд зняв браслет з підозрюваного у справі про вбивство журналіста "Вістей" В'ячеслава Єремія, що вчинили під час Революції гідності, Юрія Крисіна.

Про це повідомила адвокат Марія Томак в Facebook.

"Якраз у цей момент, о 20.00, поліція Київської області знімає із Юрія Крисіна електронний браслет. Тепер підозрюваний в епізоді щодо вбивства Веремія, а також у стрілянині на АЗС у Києві, - вільна людина.", - повідомила Томак.

Вона зазначила, що Крисіна відпустили через Олену Курову – суддя Солом'янського районного суду. Адвокат наголошує, що несподіваний поворот у справі про вбивство дозволить уникнути фігурантові будь-якого заходу.

Вищевказана суддя не підготувала засідання, після чого і зовсім його не провела. Курова затягувала з мірою запобіжного заходу і повідомила, що вона автоматично тривала.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За попередніми даними, наступне засідання відбудеться 28 квітня. За словами адвоката, до даного терміну Крисін може "звалити" у невизначеному напрямку. За час слідства він встиг тричі скоїти злочини.

Upd Добрі новини. Крисін знову в браслеті. Усім дякую! Якраз у цей момент, о 20.00, поліція Київської області знімає із...

Posted by Maria Tomak on Wednesday, 12 April 2017

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", офіційно вважають вбивцею уродженця Горлівки Джалала Алієва. Повідомлялося, що його вбили. Напередодні річниці подій на Майдані по ТБ показували фільм з його участю - "Страшна красуня".

Крысина звинувачують у побитті Єремія 18 лютого 2014 року. За версією слідства, він входив до складу "титушок".