Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, британський боксер Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) продовжує підготовку до свого наступного бою.

На даний момент Тайсон проходить збори в Іспанії разом з чемпіоном світу в середній вазі за версією WBO Біллі Джо Сандерсом (24-0, 12 КО).

"Це чудово. Сонце світить, погода чудова, вага тане. Я вже зігнав 18 фунтів і вже зараз бачу різницю. Я відчуваю себе бадьоріше. Все проходить дуже добре", – написав Ф'юрі на своїй сторінці в Інстаграм.

Відзначимо, раніше Тайсон Ф'юрі заявляв, що вважає себе королем боксу.

Нагадаємо, Ф'юрі оголосив про своє повернення в бокс 13 травня. Але генеральний секретар британської Ради з контролю за боксом (BBBC) Роберт Сміт повідомив, що Ф'юрі відсторонений і не повернеться в травні в ринг.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Свій останній на сьогоднішній день бій британець провів 29 листопада 2015 року проти українця Володимира Кличка. Поєдинок завершився перемогою Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Промоутер Ф'юрі повідомив, що боксер почав тренування і в травні може повернути ліцензію.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, названа дата слухання у справі Ф'юрі.

Фото – Getty Images