Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) заявив, що готовий зустрітися в ринзі з Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) в своєму першому поєдинку після повернення. Крім того, Ф'юрі впевнений, що зможе перемогти його однією рукою.

"Ми всі бачили, що його кар'єра висіла на волосині в поєдинку з Кличком, а в мене Кличко не зміг навіть потрапити до ладу. Стилі роблять бій, але я впевнений, що зможу побити Джошуа однією рукою, якщо друга буде прив'язана у мене за спиною. Мені навіть розігрівочний бій не потрібен, якщо він цього хоче. Я був відсутній в ринзі так само довго, як і Кличко, але різниця в тому, що мені не 41 рік – мені 28 років", – сказав Ф'юрі в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче.

Після бою президент України Петро Порошенко підтримав Кличка, а Володимир заявив, що переміг сильніший.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, опубліковані перші телерейтинги бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images