Чемпіон світу за версією WBC в легкій вазі Майкі Гарсія (36-0, 30 КО) готовий вийти на ринг проти володаря поясу WBA Хорхе Лінареса (42-3, 27 КО), повідомляє BoxingScene.

Американський боксер заявив, що з нетерпінням чекає можливості провести поєдинок з венесуельцем після того, як Лінарес переміг Ентоні Кроллу (31-6, 13 КО).

"Вітаю Хорхе, він виглядав чудово. Йому вдалося виступити краще, ніж в перший раз, він відчутно перевершував Кроллу. Думаю, що ми можемо провести відмінний бій. З нетерпінням чекаю цієї можливості. Не помітив, щоб Лінарес отримав якісь серйозні травми, тому впевнений, що поєдинок може відбутися вже влітку", – заявив Майкі.

Нагадаємо, 25 березня в Манчестері (Англія) відбувся матч-реванш Хорхе Лінареса з екс-чемпіоном світу британцем Ентоні Кроллою, в якому Лінарес здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і захистив звання "звичайного" чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі (до 61,2 кг).

Дивіться повне відео бою Лінарес - Кролла.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Після перемоги Лінарес заявив, що зможе перемогти Василя Ломаченка та Майкі Гарсію.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, український боксер завоював золото на міжнародному турнірі в Естонії.

Фото – Getty Images