Чемпіон світу за версією WBC в легкій вазі (до 61,2 кг) Майкі Гарсія (36-0, 30 КО) заявив, що затримається в нинішній вазі, якщо з'явиться можливість битися з Василем Ломаченко (7-1, 5 КО), який володіє титулом WBO в 59 кг.

"У цьому році я хочу розчистити дивізіон, планую стати кращим. В ідеальному світі я б зробив це в 2017-му, а в 2018-му перейшов в першу напівсередню вагу. Так і зроблю, якщо тільки Василь Ломаченко не вирішить піднятися сюди. Тоді, напевно, трохи затримаюсь", – сказав Гарсіа в інтерв'ю ESPN Deportes.

Нагадаємо, чемпіон світу з версти WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко 8 квітня проведе бій проти американця Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО). За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Хорхе Лінарес заявив, що може перемогти Василя Ломаченко.

Фото – Getty Images

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще