Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звинуватив лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко у втраті 53 млрд через дії її уряду у газовій сфері.

Відповідаючи на запитання депутатів у Верховній Раді, Гройсман заявив, що Україна може втратити ще понад 40 млрд доларів.

"Через контракт, який був підписаний у 2009 році прем’єр-міністром – забув, як її прізвище, – сьогодні у Стокгольмі Росія-агресор нас судить", - заявив прем'єр.

Він також зазначив, що в України хочуть вкрасти "внаслідок бандитських дій" 100 млрд доларів: "Це скільки бюджетів нашої країни? Це скільки пенсій українських громадян?".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гройсман заявив, що Україна має міцну правову позицію у "газовій" справі, але в разі поразки запропонував передати Тимошенко Росії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще