Справа Мартиненка: екс-нардеп розповів про своє перебування у СІЗО

Колишній народний депутат Микола Мартиненко розповів про умови, в яких його утримували протягом двох ночей у слідчому ізоляторі після затримання детективами Національного антикорупційного бюро України.

Чергова американська авіакомпанія потрапила в гучний скандал

Не встиг вщухнути скандал навколо авіаперевізника United Airlines, працівники якого силою зняли з літака пасажира, як "естафету" перехопила компанія American Airlines. Цього разу один із працівників компанії силою відібрав дитячий візок із малюком у матері і вдарив її.

Пожежа на одеському ринку

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

В Одесі на ринку "Північний" сталася масштабна пожежа. Пожежники загасили вогонь на площі приблизно 700 квадратних метрів.

Планета із пінопласту: астрономів здивував загадковий космічний об’єкт

Дослідникам вдалося відкрити планету, яка зовні нагадує пінопласт. За розміром загадкове космічне тіло більше від Юпітера на 40% і знаходиться на відстані 320 світлових років від Землі.

З мережі видалили провокаційний ролик про Навального

З YouTube прибрали скандальний ролик проти російського опозиціонера Олексія Навального "Гітлер 1945/2018 Навальний –Можемо повторити", якого у відео порівняли з Гітлером. Причиною такого рішення стала заява про порушення авторських прав.