Екс-депутат від Верховної Ради Микола Мартиненко розповів про умови, в яких його утримували протягом двох ночей у слідчому ізоляторі після затримання детективами Національного антикорупційного бюро України.

Відповідне інтерв'ю журналістам він дав після засідання в суді.

"Немає в камері щурів, немає тарганів, маленька камера, незручні, звичайно, ліжка, але спав добре, оскільки мало спав. У камері є умивальник, але немає душу", – описав своє нічне місцеперебування екс-нардеп.

Він зазначив, що в камері знаходився мало часу. За його словами, в першу ніч його привезли посеред ночі, після чого він одразу ж ліг спати. Вранці його відправили до суду. На другий день перебування в СІЗО, Мартиненка привезли о 4 ранку і три години потому процедура повторилася. Через це він не встиг озирнутися в ізоляторі.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", НАБУ затримало екс-нардепа 20 квітня за підозрою у відкатах. У той же день його відправили до СІЗО. А вже 22 квітня суд його звільнив.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Під час засідання з'явилися бажаючі взяти екс-нардепа на поруки. Ними виявилися міністр інфраструктури Володимир Омелян, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, а також 15 депутатів і ще два міністра. У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявили, що збираються оскаржити рішення суду.