Не встиг вщухнути скандал навколо авіаперевізника United Airlines, працівники якого силою зняли з літака пасажира, як "естафету" перехопила компанія American Airlines.

На відео, опублікованому в соціальній мережі, можна спостерігати, як у салоні літака стоїть жінка з дітьми і плаче, а поряд з нею співробітники авіакомпанії намагаються її заспокоїти.

Автор зйомки пояснила, що один з працівників American Airlines силою забрав у жінки коляску з дитиною, ударив її і ледь не зачепив малюка.

Інші пасажири незадоволені ситуацією і намагаються втрутитися у конфлікт, а один чоловік прагне захистити жінку і вимагає назвати йому ім’я співробітника, який так вчинив.

Буквально незабаром у кадрі з’являється ще одна особа у формі співробітника авіакомпанії і починає сварку з пасажиром та закликає вдарити його.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чоловіки мало не побилися, а наприкінці працівник American Airlines каже, що навіть не знає, у чому суть конфлікту.

У компанії вже висловили своє співчуття з приводу того, що трапилось, і пояснили, що показане у відео не відображує їх корпоративні цінності і те, як авіаперевізник піклується про своїх клієнтів. Вони вибачилися перед потерпілою та перед іншими пасажирами.

Рейс, де сталася сутичка, летів із Сан-Франциско до Далласу. Звідти жінка з дітьми вилетіла іншим рейсом, причому авіакомпанія перевела її з родиною у перший клас.

Винуватця скандалу відсторонили від роботи.

OMG! AA Flight attendant violently took a stroller from a lady with her baby on my flight, hitting her and just missing the baby. Then he tried to fight a passenger who stood up for her. AA591 from SFO to DFW.

Posted by Surain Adyanthaya on Friday, 21 April 2017

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", історія з United Airlines дійшла аж до Конгресу США, і керівництву авіакомпанії доведеться пояснити дії своїх працівників.