Безвізовий режим з ЄС: які позитивні зміни очікують на Україну

Політичний експерт, народний депутат попередніх скликань Тарас Стецьків висловив думку, що хоч і із запізненням, але, безсумнівно, безвізовий режим з Євросоюзом стане дуже важливим кроком для України на шляху до європейської цивілізації. Серед позитивних наслідків для країни він виділив збільшення туристичного потоку, посилення культурного обміну та заходів безпеки.

Одіозний філіппінський лідер передбачив масштабну катастрофу

Президент Філіппін Родріго Дутерте заявив, що світ опинився на порозі глобальної катастрофи, і її детонатором може стати лідер Північної Кореї Кім Чен Ин.

Провокації на травневі свята: ВМС готові застосувати зброю

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Командування Військово-морських сил України заявило, що у випадку провокацій в Одесі, готові застосувати зброю. У відомстві підкреслили, що провокатори використовують безпілотні апарати, саморобні вибухові пристрої, тому громадян слід невідкладно звертатися до правоохоронців, якщо вони помітили підозрілих осіб.

Підлітка вдарило струмом на даху електрички

18-річний киянин вирішив покататись на даху електрички, але його вдарило струмом, внаслідок чого отримав 40% опіків тіла. Екстремалу загрожує адміністративне покарання у вигляді штрафу.

Вагою з африканського слона: фахівці порахували тонни конфіскованої готівки Януковича

Генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що всі півтора мільярда доларів, арештовані та конфісковані з рахунків колишнього президента України Віктора Януковича, перерахували. Він додав, що якби це була готівка в стодоларових купюрах, то вона б важила 15 тонн.

Бій із Джошуа закінчився поразкою для Кличка

Британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа нокаутував Кличка і рефері зупинив бій.