Всі півтора мільярда доларів, арештовані та конфісковані з рахунків колишнього президента України Віктора Януковича, перерахували.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генпрокурор України Юрій Луценко. Він зазначив, що цю непросту процедуру виконали в Ощадбанку.

"Перерахування конфіскованих Генпрокуратурою у злочинного угрупування 1.5 млрд. дол. завершено! Виконали цю операцію через комп'ютери добрі працівниці Ощаду... Тепер справа за Урядом і парламентом. Треба, щоб ще цього року прості українські громадяни відчули результат цих повернутих від мафії коштів", – написав він.

Тут же він додав, що якби це була готівка в стодоларових купюрах, то вона б важила 15 тонн

"Наочно - африканський слон з дитинчам. (Не дарма Ганя Герман казала, що Янукович - як Африка:)", – пожартував генпрокурор.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", арештовані кошти Януковича збирали з майже ста рахунків. Рішення про перерахунок цих грошей до державного бюджету набуло чинності 28 квітня.