Світ опинився на порозі глобальної катастрофи, і її детонатором може стати лідер Північної Кореї Кім Чен Ин. Він хоче знищити світ.

Таку думку висловив президент Філіппін Родріго Дутерте, передає Reuters.

Він заявив, що в найближчому майбутньому збирається поговорити з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом і закликати його не випробовувати терпіння очільника КНДР та не провокувати його на подальші ракетні випробування.

"Ця людина (Кім) просто хоче знищити світ, тому він щасливий і завжди посміхається. Насправді, він хоче покласти край усьому", впевнений Дутерте.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Трамп відреагував на останній запуск ракети Пхеньяном, що закінчився провалом. Він заявив, що такий крок з боку Кім Чен Ина напряму показує неповагу його країни до Китаю, оскільки КНДР проігнорувала всі заклики Піднебесної.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після пуску ракети у Токіо зупинили метро з міркувань безпеки, що спровокувало транспортний коллапс у мегаполісі.