Філіппінці пережили потужний землетрус, який знову сколихнув узбережжя другого за розмірами острова Мінданао.

Про це повідомили у Інституті вулканології та сейсмології Філіппін, - передає ТСН. Магнітуда підземних поштовхів склала 7,2 бали.

За словами місцевих мешканців, землетрус відчули всі острів’яни, сила поштовхів була такою, що тряслися стіни в будинках.

"Це було настільки сильно, що протягом 10 секунд можна було чути, як трясеться земля. Це найсильніший землетрус, який я відчула. Стіна виглядала так, ніби вона буде падати", - розповіла одна з очевидців.

Влада попередила про можливі цунамі в 300 кілометрах від епіцентру, який припав на 57 кілометрі від провінції Сарангані у південній частині острова. Людей просять триматися подалі від узбережжя.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Про людських жертв інформації немає.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Тихому океані біля чилійського узбережжя стався землетрус магнітудою 5,9.