Диктаторський режим КНДР продемонстрував відкриту неповагу по відношенню до влади Китаю і особисто до глави Сі Цзіньпіна.

Про це повідомив президент США Дональд Трамп в Twitter. Він вважає, що запуск балістичної ракети в Північній Кореї став черговим свідченням такого ставлення Пхеньяна до Пекіна.

"Північна Корея поставилася без поваги до побажань Китаю і його шановного голови (Сі Цзіньпіна. - Ред.), коли вона сьогодні запустила, хоч і безуспішно, ракету. Погано!" - написав глава Білого дому.

КНДР напередодні провела чергові випробування балістичної ракети середньої дальності KN-17. Вона використовує тверде паливо і запускається з мобільної установки. Запуск був невдалим, і ракета, не досягнувши моря, впала в 35 кілометрах від аеродрому.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Китай передумав підтримувати США в стримуванні Північної Кореї.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще