Незважаючи на всі попередження США, Пхеньян знову запустив балістичну ракету.

Запуск виявився невдалим, і вже незабаром після старту ракета вибухнула і впала в Японське море за декілька десятків кілометрів від берега, передає CNN з посиланням на джерело в Пентагоні.

В американському оборонному відомстві припускають, що, найімовірніше, Північна Корея запустила балістичну ракету середньої дальності KN-17. Запуск здійснили з аеродрому Пукчанг.

Повідомляється, що Пхеньян влаштував пуск через кілька годин після того, як держсекретар США Рекс Тіллерсон закликав ООН посилити тиск на Північну Корею через її ядерну програму.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на думку американського президента Дональда Трампа, протистояння між США і КНДР може перерости у масштабний збройний конфлікт.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Днями північнокорейський чиновник Сок Чхоль Он заявив, що вони не припинять випробування ракет, поки Америка не перестане проявляти агресію по відношенню до Пхеньяна.