Уряд КНДР заявив, що ніколи не припинить ядерні випробування під впливом зовнішніх сил.

Про це сказав північнокорейський чиновник Сок Чхоль Он, передає CNN.

"Поки Америка не припинить ворожі акти агресії, ми ніколи не зупинимо ядерні та ракетні випробування", - сказав чиновник. При цьому зауваживши, що ядерна зброя залишається важливою складовою оборони країни. Дату нового випробування ядерної зброї Сок не назвав.

Цікаво, що Сок працює директором Інституту Північної Кореї з прав людини в Академії суспільних наук. Однак його уповноважили коментувати найрізноманітніші питання.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 16 квітня Північна Корея в черговий раз провалила випробування ракети. Снаряд невідомого типу намагалися запустити в районі Сінпхо, що в провінції Хамген-Намдо. За словами джерела в південнокорейському міноборони, вони підозрюють, що запуск був невдалим.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим часом, в Пентагоні підтвердили дану інформацію. З'ясувалося, що ракета розірвалася на старті.