США планують посилити тиск на Північну Корею, щоб примусити Пхеньян до мирних переговорів.

Відповідну заяву склали голови Державного департаменту, Пентагону і Національної розвідки, повідомила прес-служба Держдепартаменту.

"Попередні зусилля не змогли зупинити програму Північної Кореї з випробування ядерних балістичних ракет. З кожною провокацією КНДР ставить під загрозу стабільність на північному сході Азії і є зростаючою загрозою для США і наших союзників", - написано в заяві.

Штати планують посилити санкції та використовувати дипломатичні заходи з союзниками і регіональними партнерами по відношенню до дій Північної Кореї. Дана стратегія націлена на тиск.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", адмірал Харрі Харріс анонсував готовність протиракетної оборони THAAD на найближчі дні. Він зазначив, що Штати не бояться КНДР, тому що зможуть відобразити будь-який удар.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще