Суддя у справі Януковича вирішив подати у відставку

Один з трьох суддів Оболонського районного суду Києва, які займалися розглядом справи президента-втікача Віктора Януковича, подав заяву про відставку. Прохання Дмитра Камбулова підтримала Вища рада правосуддя.

Президент ПАРЄ вирішив піти з посади

Українській делегації вдалося домогтися відставки президента ПАРЄ Педро Аграмунта. Однією з головних причин стала його тісна співпраця з Кремлем. Тепер Аграмунт погоджує деталі своєї відставки.

Київські копи повернули старовинну книгу з колекції Януковича

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Києві поліцейські затримали викрадачів однєї із старовинних і найцінніших книг бібліотеки Вернадського - "Апостола". Його надрукували в 1574 році. Примірник вважається улюбленою книгою президента-втікача Віктора Януковича. Її знайшли в його резиденції в Межигір'ї серед ряду інших цінних видань.

Україна випробувала новітній ракетний комплекс "Вільха"

В Україні провели успішні випробування ракетного комплексу "Вільха", який повинен замінити радянський аналог "Точка-У". Озброєння зібрано повністю з вітчизняних деталей і матеріалів. Комплекс в рази перевершує аналог радянського зразка.

Арку Дружби народів перефарбують у веселкові кольори

Арка Дружби народів у центрі Києва стане символом ЛГБТ-спільноти. У Хрещатий парк вже приїхала бригада робітників. Вони обклеять арку папером усіх кольорів веселки.