Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (12-0, 10 КО) заявив про бажання битися за титул чемпіона, а також прокоментував свій майбутній бій з Юніескі Гонсалесом.

"Майбутній вечір боксу особливий для мене. Останній раз ми разом з Усиком і Ломаченко виступали лише на Олімпійських іграх. Тепер ми знову разом. Думаю, зараз не тільки для українців, а й для всіх боксерів зі Східної Європи відкриті двері в США. Всі хороші бійці хочуть стати тут успішними.

Не хочу розповідати вам всі мої ключі до Гонсалесу перед боєм з ним. Що я можу сказати про нього, так це те, що він хлопець з великою кількістю досвіду, з великою кількістю аматорського досвіду. Мене чекає серйозний поєдинок проти Юніескі. Він завжди йде вперед і намагається замкнути тебе біля канатів. Це серйозний противник, і з ним потрібно рахуватися. Кожен день я наполегливо тренуюся, щоб стати кращим у своїй вазі. Постараюся нейтралізувати його сильні сторони і робити свою справу в ринзі. Нехай фанати просто прийдуть і подивляться, що станеться.

Я відчуваю, що я готовий битися за титул. Зараз я просто чекаю свого шансу", – сказав Гвоздик.

Дивіться, як Олександр Гвоздик готується до майбутнього бою:

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, 8 квітня Олександр Гвоздик проведе поєдинок проти кубинського боксера Юніескі Гонсалеса. Цей поєдинок відбудеться в андеркарті бою Ломаченко - Соса.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав спеціальну нагороду за найкращий нокаут року.