Британський боксер Амір Хан (31-4, 19 KO) заявив, що готовий провести поєдинок з чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором (21-3).

Причому, Хан висловив готовність провести бій як за правилами боксу, так і за правилами ММА.

"Я завжди говорив, що я готовий рухатися вперед. Я боєць і мені подобається битися, а також пробувати щось нове. Я не знаю, наскільки я буду хороший в цьому, але я віддам всього себе. Макрегор просто б не знав, звідки я вдарю. Я б просто бив його. Але якби він повалив мене, я б справився і з цим. Нейт придушив його і Нейт сказав мені, що Конор не найкращий борець, тому б'ється в стійці. У боксі я б швидко розібрався з ним, а в ММА це був би жорсткий бій. Але ти ніколи не знаєш, що може трапитися. Конор – той боєць, який наніс UFC на карту, він знає цей ринок зсередини...", – заявив спортсмен.

Нагадаємо, названа можлива дата бою Мейвезер – Макгрегор.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезера та Макгрегора. Вже приймаються ставки на цей бій.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Мейвезер заявив, що Макгрегор знову несе нісенітницю.

Фото – Getty Images