У Києві на місці конфліктного будівництва в Святошині сталися нові сутички. Внаслідок зіткнень між представниками громадянського корпусу Азов і правоохоронцями є постраждалі, повідомляє телеканал 112 Україна.

За словами начальника київської патрульної поліції Юрія Зозулі, на місці інциденту працюють близько 100 представників Нацгвардії і Нацполіції.

Представника Азову розповів, що поліція заблокувала протестувальникам вхід на будівництво.

"Поліція блокує нам вхід на будівництво, де сидять тітушки, і блокують виїзд машин людей, які тут живуть. Зараз нас залишилося мало, тому що багато людей поранено і затримано. Нас місцеві жителі попросили приїхати сюди і допомогти їм. Ми хотіли потрапити на ту територію, щоб дати прохід людям забрати машини. У нас кидали камінням, відстрілювали з вогнепальної зброї. Стріляли тітушки. Далі поліція відгородила нас від тітушок. У мене мінімум 5 друзів, які отримали серйозні травми. Один в реанімації", - заявив він.

У прес-службі Азову уточнили, що представники Червоного Хреста відкрили пункт для поранених.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Представники громадянського корпусу "Азов" розпочали штурм будівництва у Святошинському провулку. Біля паркану підпалили шини та файєри. Штурм тривав близько 2 годин, під час штурму "азовці" розпиляли паркан. Зараз Азов збирається виставити охорону.

Поліція наразі не коментує ситуацію.

Як повідомляв сайт znaj.ua, конфлікт навколо спального району Києва перейшов у стадію війни