На найбільшому теплогенеруючому підприємстві Херсонській теплоелектроцентралі стався прорив теплотраси, через що прилеглі житлові будинки залишилися без теплопостачання.

Про це повідомляє Укрінформ.

"У Херсоні в результаті пориву тепломережі ТЕЦ по вул. Перекопській 177/2 без тепла залишилися 4 багатоповерхових будинки", - повідомили журналістам у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Хкрсонської облдержадміністрації.

Наразі, фахівці встановлюють причини аварії та ліквідовують наслідки.

Херсонська ТЕЦ забезпечує теплом половину міста. Вона також є однією з найстаріших підприємств області, через зношеність обладнання часто трапляються поломки.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", одеський готель загорівся через необережність відвідувача. рятувальники евакуювало 18 постояльців. Наразі керівництво закладу підраховує збитки.