10 березня, в одному з районів міста Ірпінь, на покинутій ділянці лісу виявлено місце, де по-звірячому закатовані й убиті тварини.

Про це повідомила місцева активістка Ірина Мурга в Facebook.

За її словами, поліція і криміналісти провели чотири години в цьому лісі, досліджуючи місця злочинів.

Дівчина попередила місцевих жителів про те, щоб вони не випускали домашніх тварин на вулицю, оскільки ті вже можуть і не повернутися.

Вона закликала усіх бути максимально уважними, про будь-які відомості щодо подібних випадків повідомляти в поліцію.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Не рекомендуємо дивитися фото неповнолітнім та людям зі слабкою психікою.

Нагадаємо, співробітники одного з японських зоопарків вбили 57 макак-"полукровок". Після того, як тварин приспали, працівники звіринця провели поминальну службу в буддійському храмі.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", харківські комунальники вбивають тисячі тварин у притулках, щоб не витрачати зайвих коштів на їх утримання.

У мережі з'явилося моторошне відео з російської Якутії, на якому вахтовики по-звірячому вбивали ведмедя. Спочатку його кілька разів переїхали на вантажівці "Урал", потім затиснули між двома машинами і вдарили по голові залізним прутом.