Мешканець міста Сандпойнт штату Айдахо Дуг Хардер виявив у своєму помешканні ведмедя, голова якого застрягла в котячих дверцятах.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Інцидент стався 13 серпня. Побачивши непроханого гостя, Хардер викликав рятувальників, але ведмідь самостійно звільнився з пастки ще до їх прибуття і втік", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У мережі не вщухає тема приколів та мемів із гусями

Звір спробував потрапити до будинку через отвір для кішок, оскільки не зміг відкрити скляні двері-купе. Через них він вже потрапляв всередину за кілька днів до цього.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами американця, перший візит тварини припав на 11 серпня, його господар пропустив, оскільки він перебував у відпустці.

Повернувшись додому, чоловік виявив сліди ведмедя по всьому першому поверху, безлад, а також з'їдене шоколадне печиво і шоколад Toblerone.

У травні 2015 року мешканець Сандпойнту виявив на балконі на другому поверсі свого будинку ведмедицю і двох ведмежат, які поїдали залишений там пташиний корм.