Декілька днів тому в одному із магазинів республіки Татарстан знайшли та вилучили три тушки гусей з Угорщини, які потрапили під російське ембарго.

"Підставою для вилучення цієї продукції є відсутність супровідних документів, маркування на дану продукцію, а також найменування англійською мовою", - заявили в поліції.

Правоохоронці зняли відеоролик, на якому детально показали, що в присутності понятих вилучають гусей з магазину і відвозять на полігон, де з птахами, які потрапили під ембарго, розправляються близько десяти осіб та бульдозер.

На це одразу відреагувало "інтернет-товариство" численними жартами та мемами.

Читайте також: У РФ 10 людей бульдозером знищували трьох санкційних гусей (відео)

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Коли буде горіти Москва - гуси її не врятують. Вони всі пам'ятають!", "Жили у бабусі, три санкційних гусі...", "Це герб міста Стерлітомак. Три гусака на блакитному тлі. Збіг? не думаю", - жартують у соціальних мережах.

"Ви нічого не розумієте в санкціях проти гусей. Гусі дуже небезпечні, адже вони можуть очолити протест населення!", - кепкують над "гусиною історією" у Twitter.