У соцмережах заяву глави Слідчого комітету Росії Бастрикіна про те, що прем'єр-міністр України воював проти росіян в Чеченській війні миттєво вилилося в хвилю фотожаб.

Користувачам явно полюбився новий образ українського прем'єра.

"На перший погляд ботанік ботаніком! А він, бач яка звірюка!", " Куля в лоб, так куля в лоб, муджахиди ", " І зараз інколи Арсеній Петрович ганяє на Донбас, щоб загризти під покривом ночі пару-трійку російських немовлят "," Яценюк катував, після цього Кадиров відрізав голови. Працювали бригадним підрядом "," Цікаво, а що на це скаже Рамзан? Виходить перемога щось не чеченська, а українська ", - коментують користувачі фото я Яценюком-карателем в соцмережах.

Крім цього, на заяву Бистрикіна саркастично відреагував речник Правого сектора і український нардеп Борислав Береза:

"Я не знаю, що курять у СК Роіссі, але пре їх не по-дитячому. Після їх заяви про те, що Яценюк брав участь в Чеченській війні, чекаємо офіційного підтвердження, що його псевдо Бойовий Кроль. Тепер крім Кривавого Пастора в Україні є і Кривавий Арсеній. Чекаємо появи Петра-м'ясника. Хоча якщо у них трава закінчиться, то не скоро дочекаємося ", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще